НАНО РУЖИН: Чудно е како во Македонија, се левицата ги решава сите големи проблеми, а десницата само кочи или гледа сеир!

Објавено на 12.06.2018 во 23:00:24 часот | Македонија

- Ова е историски ден за земјава, Заев по втор пат, по бомбите, сега и ова влегува во историските читанки, но чудно е како секогаш левицата е тука да решава големи проблеми а десницата само гледа сеир или кочи, така беше независноста и повлекувањето на ЈНА, влезот во ООН, рамковниот договор, територијална поделба, договор со Бугарија, еве сега и договор со Грција и влез во ЕУ и НАТО...

Професорот и ректор на ФОН Универзитет, Нано Ружин во отвореното студио на 1 ТВ.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет