СТО ДУШИ ПРОТЕСТИРААТ ПРЕД СОБРАНИЕ ЗА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА, НЕ САКАЛЕ ПЛАТА ОД 1000е ЌЕ СЕ ЗДЕБЕЛЕЛЕ И ЌЕ ФАТЕЛЕ ДИЈАБЕТ

Објавено на 12.06.2018 во 23:41:30 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет