ГОЛЕМ УСПЕХ ЗА МАКЕДОНИЈА: Производите на Млекара Здравје освоија 5 Golden Stars за квалитет и вкус на реномиран интернационален кулинарски натпревар

Објавено на 13.06.2018 во 00:16:15 часот | Кујна

Голем интернационален успех на македонската компанија Млекара Здравје.
 
Добиено е престижно признание Superior Taste Award со вкупно 5 Golden Stars: 1 за мешаното сирење, 2 за јогурт со 2,8% млечни масти, 2 за мешан кашкавал од Млекара Здравје.

 

 

* реклами:

 

 

Кујна

Македонија