ТРАГИ-КОМЕДИЈА ВО ВИЛАТА НА ВОДНО, ПРОДОЛЖУВА ДИВЕЕЊЕТО НА ХОРХЕ, НАПРАВИЛ ИНЦИДЕНТ: Заев и Димитров му го донеле договорот со Грција на Хорхе, го замолиле за кратка средба да му го објаснат целиот процес, овој им ја треснал вратата пред нос!

Објавено на 13.06.2018 во 11:32:18 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет