НЕ Е ЛЕСНО ОВИЕ ДЕНОВИ ДА СИ ГЕРО, ОВОЈ ПАТ САМ СЕБЕ СЕ ОФАРБА!

Објавено на 13.06.2018 во 15:21:15 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Прво напиша серија колумни во кои го прогласи Заев за предавник ако прифати промена на уставот.

Кога го убедувавме дека промена на уставот не значи дека го мењаме идентитето, не правеше глупи.

Сега, откако Заев мораше да прифати промена на уставот, вели дека Заев сепак не е предавник и ја убедува јавноста дека промената на уставот не значела промена на идентитетот.

Не е лесно овие денови да се биде Геро. Сам себе се офарба. 

Жално е да го гледаш големото новинарско перо од 90-тите вака да се брука на стари години.

Ова е како Џордан да го гледаш како промашува слободни, не може да закуца, промашува цел обрач, жално е ова за сите, дури и за неговите непријатели...

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија