НИКОЛА ДИМИТРОВ СО ЕМОЦИОНАЛНА КОЛУМНА: Дали направивме се’ што можеме во дадените околности? Дали извлековме максимум без притоа да го загрозиме договорот? Апсолутно!

Објавено на 13.06.2018 во 16:17:36 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет