А СИТЕ ГО МИСЛЕВМЕ КЕКЕН РАЗУМЕН ПРОЗАПАДЕН ПОЛИТИЧАР, А ОН БИЛ САМО БУЦКО ЌОСЕ ШТО ЗНАЕ ДА СВИРИ НА ХАРМОНИКА!

Објавено на 13.06.2018 во 17:04:08 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет