ХОРХЕ ФИКУС ВАЛАНДОВСКИ: КОЈ ГО ЕБЕ УСТАВОТ, НЕМА ДА ПОТПИШАМ НИКАКОВ ДОГОВОР СО ГРЦИЈА ИЗГЛАСАН ВО СОБРАНИЕТО!!!

Објавено на 13.06.2018 во 17:15:36 часот | Македонија

- Овој договор е штетен, нема да потпишам никаков договор изгласан во собранието! Го повикувам народот да остане непокорен! Ќе се борам за наоѓање подобро решение од ова!

Ова го кажа Иванов и избега од новинарите. Со ова, тој буквално кажа дека не го пошитува ниту уставот ниту собранието нити демократијата, он мисли дека е султан?!?!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет