Да му се одземат претседателските привилегии на оваа свиња, да мизерува како народот на чија мака и интереси никад не му текна, п... ли му материна негова античка!!!

Објавено на 13.06.2018 во 17:44:13 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Абе лесно е да се биде голем патриот кога живееш во замок на Водно, кога те возат шофери, ти готват кувари, те служат слуги и плус платата од 5000е ти легнува на сметка и знаеш дека кога ќе ти заврши мандатот доживотно ќе имаш и плата и канцеларија и шофери и секретарки...

Лесно е ама курвински да не мислиш на народот кој те рани, да не мислиш дали тој има нешто да јаде и дали ќе најде работа, дали ќе има кров над глава, дали ќе може да се ожени и да има деца...

Курвински, себично, гангстрски е да продаваш патриотизам горе од Водно од тоа ладовинката, оди спадни меѓу рајата, живеј го животот мизерен антички денешен, кога се чудат луѓето како да врзат крај со крај во битката со сметките и извршителите...

Мамицата твоја гадна лудачка. Треба да ти се одземат претседателските привилегии, кога ќе ти заврши мандатот да мораш да бараш работа и да живееш од мизерна пензија, гомно едно себично лудачко.

Да му сопираш светла иднина на цел еден народ, па тоа не само што не е претседателски, тоа е гангстерски и знак на најголемо душманство кон овој народ кој живее во оваа мизерна вукојебина.

Копиле едно одвратно глупо, шилеже, мрсул Валандовски, копук еден, од каде само те најдоа Груевци таков неспособен и нездрав!

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија