ШОКАНТНО: ОКТА И УНИЦЕФ ПОМАГАТ РАСИЗАМ - СЕ РЕКЛАМИРААТ НА САЈТ КОЈ ВЕЛИ ДЕКА ГРЦИТЕ СЕ ГРДИ И ЗАОСТАНАТИ КАКО НАРОД?!?!

Објавено на 13.06.2018 во 19:01:32 часот | Македонија

Сајтот ОФФ НЕТ ги нарекува Грците грд и заостанат народ:

На сајтот се рекламираат ОКТА која е во сопственост на Грчка државна фирма и УНИДЕФ како и безброј други големи македонски компании?!?!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет