ПРАШАЊЕ ДО ЖИТО ЛУКС И КИА МАКЕДОНИЈА: Дали сметате дека Грците се грди и заостанати како народ?!

Објавено на 13.06.2018 во 19:21:13 часот | Македонија

Офф Нет ги нарече  Грците грди и заостанати како народ.

Ги прашуваме компаниите Жито Лукс и Киа Македонија, дали се согласуваат со такви расистички напади кон цели народи?!

Зошто се рекламираат на сајт кој си дозволува вакви расистички напади?!?!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет