ПРАШАЊЕ ДО МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ И ТРИГЛАВ: Дали се согласувате дека Грците се грди и заостанати како народ?!

Објавено на 13.06.2018 во 19:30:18 часот | Македонија

Офф Нет ги нарече  Грците грди и заостанати како народ.

Ги прашуваме компаниите Македонски Телеком и Триглав Македонија, дали се согласуваат со такви расистички напади кон цели народи?!

Зошто се рекламираат на сајт кој си дозволува вакви расистички напади?!?!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет