ВЛАДАТА СО ЖЕСТОК ОДГОВОР: Наместо да ја кочи македонската иднина и да ја турка нашата земја во изолација, најдобро е Иванов сам себеси да се изолира од политичката сцена!

Објавено на 13.06.2018 во 19:48:20 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет