(ВИДЕО) КОМЕДИЈА НА КАНАЛ 5: РИСТО КУРТОНО ЧИЈ СИН ЗЕМАЛ 10 000е ХОНОРАР ОД ВЛАДАТА ГО ПРАШУВАШЕ ГЕРОТА - ДОБРО, ПА ШТО НИ ФАЛИ СЕГА НАДВОР ОД ЕУ И НАТО?!?!

Објавено на 13.06.2018 во 20:42:04 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет