Голема наградна игра Becutan: Славиме 40 години јубилеј и Ве наградуваме со 40 награди секоја недела!

Објавено на 13.06.2018 во 21:47:46 часот | Бизнис

Купете која било Becutan купка, шампон или крема во вредност од 200 денари и испратете го бројот од фискалната сметка преку SMS на 149-491 или на нашиот Viber профил – Becutan Македонија.

SMS пораката треба да ја има следната содржина: Becutan (празно место) бројот од фискалната сметка (празно место) име и презиме.

Еднаш месечно доделуваме патување во Legoland или Disneyland.

Еднаш неделно една од наградите iPhone 8, Sony PlayStation или велосипед, како и:

  • Instant film камери.
  • Ваучери во вредност од 5000 ден.
  • Сетови со Lego коцки.
  • Becutan подарок кутии со ранец. 
  • Becutan производи.

*Наградите ќе се извлекуваат еднаш неделно, секој понеделник во 12 часот и добитниците ќе бидат објавени во рок од 3 дена од извлекувањето, подоле во табела.

*Наградната игра трае од 21.5.2018 до 9.9.2018г.

Прочитајте повеќе за правилата за учество во наградната игра на следниов линк.

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија