БРЕЕЈ, ИАКО Е НА СМРТНА ПОСТЕЛА, СЕНАТОРОТ ЏОН МЕККЕЈН ДАДЕ ПОДДРШКА ЗА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА!

Објавено на 13.06.2018 во 22:10:12 часот | Македонија

Големиот пријател на Македонија, републиканскиот сенатор Џон Меккејн, кој во минатото имаше серија на средби со Груевски и амбасадорот Јолески, вчера од смртна постела поради неизлечив канцер на мозокот, даде поддршка за договорот со Грција:

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет