(ВИДЕО) БОЈКО БОРИСОВ: Секој ден висев со часови на телефон со Ципрас и Заев за да се дојде до решение, ги охрабрував, помагав, и сега требаше да го пречекам Иванов кој го кочи договорот, не можев тоа да го направам!

Објавено на 14.06.2018 во 15:31:01 часот | Македонија

- Ќе беше предавство за Заев и Ципрас да го примам денеска Иванов кој ги избркал од својот кабинет и вели дека нема да го потпише договорот, а јас со денови висев на телефон со Ципрас и Заев и ги охрабрував и помагав да се дојде до решение. Не можев денеска да го примам, ај нека помине малку време, да преспиеме и да ги смириме чувствата.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет