Ало, тетка Биберче, не се нервирај, може ќе ги укинат визите за Канада откако ќе влеземе во НАТО па ќе си ги гледаш ќерките почесто!

Објавено на 14.06.2018 во 15:54:50 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Двете ќерки на Ванковска живеат со години во Канада, тамо имаат семејства, деца, кариери...

Она самата е професор на УКИМ, си има куќа, работа, кариера...

Затоа она фрла со дрва и камења по договорот, ем е заљубена во Путин, него го смета за светски лидер за пример.

Но не треба многу да се нервира, сепак има нешто позитивно и за неа, може ќе ги укинат визите за Канада кога ќе влеземе во НАТО па почесто ќе си ги гледа ќерките и внуците, а тетка биберче, што викаш?!

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија