АМАН ОД ОВАА ЖЕНА, 10 ГОДИНИ МОЛЧЕШЕ ДОДЕКА БЕШЕ НА ПЛАТЕН СПИСОК НА РЕЖИМОТ, СЕГА СО ДЕНОВИ ВРЕСКА ЗА СЕКОЈ ПОТЕГ НА ВЛАДАТА!

Објавено на 14.06.2018 во 16:05:44 часот | Македонија

Десет години никаде ја немаше жива да се јави за сите злодела на режимот, но беше на платен список, си лапаше парички како членка на венециска комисија, плата од над 2000е месечно плус професоркана УКИМ.

Сега откако падна режимот и ги изгуби привилегиите, со денови виси по телевизии и урла за секој потег на владата во обид да се средиме домашно и да влеземе во ЕУ и НАТО.

Ете оваа е нашата елита, шовинистичка, про-руска, десничарска, ретроградна.

И да не се чудиме зошто сме на дното во Европа, овие ни се професорите, профитери, заслепени од омраза и геостратешко бунило!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет