(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕВЕ УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ ПАТРИОТ КОЈ ГО БРАНИ ИМЕТО ОД КАНАДА!!!

Објавено на 14.06.2018 во 16:47:53 часот | Македонија

Ова е Јордан Петровски од Канада. По потекло од Куманово. Има свој портал Котле. Жестоко го брани името.

А да се врати во Куманово, да ја донесе целата фамилија назад од Канада, и тогаш со 300е плата да го брани, а Јордане?!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет