ХАХАА, ВАНКОВСКА ПОВРЕДЕНА ВО НАСИЛНИТЕ ПРОТЕСТИ, А Е ШЕФ НА УКИМ НА КАТЕДРАТА ЗА МИР И РАЗВОЈ!!!

Објавено на 18.06.2018 во 00:24:45 часот | Македонија

Инаку Ванковска е шеф на одделот за постдипломски студии на катедрата за мир и развој...

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет