(ВИДЕО) БИСЕР НА ДЕНОТ: Специјалецот го замоли Јанко Бачев ако сака да се симне од кровот на оклопното возило!

Објавено на 18.06.2018 во 01:59:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет