(ВИДЕО) ЗАПОЧНА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈАТА НА ЗАКОНОТ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИТЕ – МАКЕДОНСКИТЕ КОМПАНИИ ДА АПЛИЦИРААТ ЗА ПОВРАТ НА СРЕДСТВАТА НАПРАВЕНИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ ВО 2017 ГОДИНА

Објавено на 18.06.2018 во 18:47:42 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет