ПОЛИТИКАТА НЕ Е ЗА СЕКОГО, СОЛЗА ТОТАЛНО ГО ИЗГУБИ УМОТ: Повика СДСМ и ДУИ да бидат уништени, го повика народот да маршира кон собранието и владата!

Објавено на 18.06.2018 во 21:21:15 часот | Македонија

Со морбиден говор за мртви новороденчиња, Солза повика народот да машрира кон собранието и СДСМ и ДУИ да бидат уништени!!!

Женава тотално го изгубила умот, политиката не е за секого!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет