РАДМИЛА ШЕЌЕРИНСКА: Не е точно дека ако влеземе во НАТО ќе плаќаме пари во Брисел, само треба да го зголемиме буџетот за нашата армија, значи повисоки плати и подобра опрема за нашите војници!

Објавено на 18.06.2018 во 22:41:37 часот | Македонија

- Лага е приказната дека ако влеземе во НАТО ќе плаќаме пари во Брисел, само ќе го зголемиме буџетот за нашата армија, што значи ќе имаат нашите војници поголеми плати и подобра опрема, што е секако добро за нашата земја да бидеме спремни за евентуални закани во регионот! 

Радмила Шеќеринска во Печат на неделата на 1 ТВ.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет