(ВИДЕО) ПРОТЕСТ ПРЕД СОБРАНИЕ - ОВИЕ ЛУЃЕ СЕ ЗА ВО ЛУДНИЦА, ЗБОРАТ ЗА ГЕНОЦИД, ОЗНА, УДБА, ЧЕНТО?!?!

Објавено на 19.06.2018 во 11:26:27 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет