(ФОТО ГАЛЕРИЈА) УЖАС: МИНИСТРЕ ВЕНКО ФИЛИПЧЕ, ГРАДОНАЧАЛНИК ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ, НЕЧИСТ ВИ Е КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР МАЈКА ТЕРЕЗА

Објавено на 20.06.2018 во 11:51:55 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет