ВО ЖИВО: ВО СОБРАНИЕ СЕ СЛУЧУВА НЕШТО ФАНТАСТИЧНО, ПО ПОВОД ГЛАСАЊЕТО ЗА РАТИФИКАЦИЈА НА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА КОЕ ЌЕ СЕ СЛУЧИ СЕКОЈ МОМЕНТ, СИТЕ ПРАТЕНИЦИ НА ВЛАДЕЈАЧКОТО МНОЗИНСТВО НАПИШАЛЕ ЕМОТИВНИ ИНСПИРАТИВНИ ГОВОРИ, НАВИСТИНА ИМА ШТО ДА СЕ СЛУШНЕ!

Објавено на 20.06.2018 во 12:34:30 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет