И ПАРТИЈАТА ПОЕН ДАВА ПОДДРШКА НА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА

Објавено на 20.06.2018 во 13:12:03 часот | Македонија

 

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет