АМДИ БАЈРАМ: РОМИТЕ ЌЕ ГО ПОДРЖАТ РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ИМЕТО!

Објавено на 20.06.2018 во 13:28:53 часот | Македонија

 
Амди Бајрам во собраниската говорница изјави дека, сите роми во Македонија ќе го подржат на референдумот  за договорот со Грција и додаде дека 72% до 75% е сигурен дека референдумот ќе биде успешен.
 
И пратеникот Самка Ибраимовски во својот говор во собранието кажа дека сите Роми ќе гласаат за на референдумот!
 
Ова е добра вест со оглед на тоа што во земјава има околу 100 000 Роми!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет