ПО ЦЕЛА НЕДЕЛА МОЛК, СРБИЈА СЕ ЈАВИ ВО ВРСКА СО ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА

Објавено на 21.06.2018 во 15:54:35 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет