(ВИДЕО) БРАВО: 700 земјоделци ќе добијат нови трактори со помош на ИПАРД 2 програмата од ЕУ!

Објавено на 21.06.2018 во 21:56:16 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет