КАТЕ БЛАЖЕВСКА: Господе боже, патриотите ВМРО ДПМНЕ агитираат против наш влез во ЕУ и НАТО, а клетите Грци лобираат кај Макрон да влеземе во ЕУ и НАТО?!?!

Објавено на 22.06.2018 во 20:11:52 часот | Македонија

- Да се крсти човек, патриотите од ВМРО ДПМНЕ агитираат против референдумот и против договорот со Грција, а клетите Грци лобираат кај Макрон да се предомисли и да дозволи наш влез во ЕУ и НАТО, ова е тотално лудило!

Линк до колумната на Кате Блажевска во Призма, овде.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет