ЛАЗАРЕВСКИ, ЕДЕН ОД ХЕРОИТЕ ОД ДБК КОИ ГИ ИЗВАДИЈА БОМБИТЕ ВО ЈАВНОСТА: Да не беше Зоран Верушевски како човек од таков габарит и авторитет, немаше да се охрабриме и ќе си молчевме и ден денес...

Објавено на 22.06.2018 во 20:17:45 часот | Македонија

- Да не беше Зоран Верушевски тој на кого требаше да ги предадеме бомбите, па потоа тој со својот авторитет да ги предаде на амбасади, политички партии и слично, немаше никогаш да се охрабриме да ги извадиме бомбите од ДБК. Верушевски има огромен авторитет во безбедносните служби, се смета за човек од голем калибар и габарит и во кој сите вистински безбедњаци и професионалци имаат голем респект, да не беше тој во приказната, сега јас и Ѕвонко веројатно ќе бевме во пензија а Грујо уште на власт...

Ѓорѓи Лазаревски во интервју на Канал 5, еден од двајцата херои кои ги извадија бомбите од ДБК и ги покажаа на јавноста...

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет