ПРЕМИЕРОТ ЈА ПОЧНА КАМПАЊАТА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ!

Објавено на 22.06.2018 во 21:54:56 часот | Македонија

 
Page Liked · Yesterday · Edited · 
 
Потписите на историскиот договор во Преспа го заштитија нашиот македонски идентитет за век и векови. Mакедонскиот јазик е потврден. Идентитетот наш македонски е зајакнат.

По рафитикацијата на договорот во Собранието, следува организација на референдум, којшто ќе го организираме кон крајот на септември или почетокот на октомври.

Конечниот глас за македонската иднина ќе го дадат граѓаните, на референдум.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет