(ВИДЕО) ПРАТЕНИКОТ И АКАДЕМИК ФЕРИД МУХИЌ РАЗОЧАРА МНОГУ ЛУЃЕ, СО ДРВА И КАМЕЊА ПО ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА, РЕШИ ДА СЕ ПРАВИ НАЈПАМЕТЕН, НАЈХРАБАР, НАЈГОЛЕМ ПАТРИОТ, СИТЕ ДРУГИ СЕ БУДАЛИ!

Објавено на 22.06.2018 во 22:06:34 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет