ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ: Мојот сосед со својата храброст спречи пожар во кој можеше да изгори цела зграда со 50 луѓе!

Објавено на 22.06.2018 во 23:10:43 часот | Македонија

- Откако беше запалено моето возило, мојот сосед со својата храброст спречи голема трагедија со тоа што храбро излезе да го гаси возилото и да алармира сите да се разбудиме затоа што имаше околу 40 возила на паркингот пред зградата, можеше да се запали цела зграда со над 50 луѓе и да се случи голема катастрофа!

Пратеникот Хари Локвенец на Топ Тема раскажа за инцидентот во кој беше запален еден од неговите семејни автомобили во Прилеп.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет