И СЕ ЗАКАНУВА КАЗНА ОД 5 ГОДИНИ ЗАТВОР: СОПРУГАТА НА ИЗРАЕЛСКИОТ ПРЕМИЕР ОБВИНЕТА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА НА 100 000 ДОЛАРИ НАРОДНИ ПАРИ ЗА НАРАЧКА НА СКАПИ ЈАДЕЊА ОД СКАПИ РЕСТОРАНИ

Објавено на 23.06.2018 во 13:18:58 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија