БРИТАНСКАТА МОНАРХИЈА СЕ МОДЕРНИЗИРА: По првата снашка црнкиња, сега ќе се одржи и правата кралска геј свадба!

Објавено на 23.06.2018 во 13:52:04 часот | Свет

По првата црна снашка, која уште и беше разведена од претходен брак, Меган Маркл, сега ќе се одржи и првата кралска геј свадба, еден од братучедите на кралицата се жени со својот љубовник, а на олаторот ќе го испрати неговата претходна жена. 

Британската монархија навистина се модернизира. 

Линк до целата сторија на Индипендент.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија