И КУЧИЊАТА ГО УКАПИРАА КАПИТАЛИЗМОТ, КУЧЕ ОД КОЛУМБИЈА СИ КУПУВА КОЛАЧИЊА СО ЛИСЈА КОИ ГИ НАОЃА НА УЛИЦА

Објавено на 23.06.2018 во 14:50:15 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија