(ВИДЕО) И Србите имаат свој Ниче Македон, будалетинка што лупа гига глупости у секунда, Србите биле праисториски народ од кој настанале сите други народи

Објавено на 24.06.2018 во 14:47:58 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија