БАКСУЗ НА ДЕНОТ: Американец по грешка пуштен од затвор порано, жена му веднаш го вратила во затвор!

Објавено на 24.06.2018 во 22:03:08 часот | Црна Хроника

Американец по грешка бил пуштен од затвор, но кога се појавил дома жена му веднаш го вратила да си одлежи до крај.

Изгледа, човекот сепак е баксуз иако за момент го стрефила среќа.

Линк до сторијата овде.

 

 

* реклами:

 

 

Црна Хроника

Македонија