Откако доби нов мандат, Ердоган ќе стартува со прoектот 2023 кој Турција ќе ја претвори во светска супер сила!

Објавено на 26.06.2018 во 12:33:35 часот | Свет

Прoект 2023 кој Турција веќе ја претвора во супер-сила

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија