АМЕРИКАНЦИТЕ ПРАТИЈА ВОЈСКА НА ПЛОШТАДОТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС ДА ГИ СМИРАТ МЕКСИКАНСКИТЕ НАВИВАЧИ КОИ ЈА СЛАВЕА ПОБЕДАТА НА МЕКСИКО

Објавено на 28.06.2018 во 03:10:13 часот | Спорт

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија