НИЕ СЕ ОСЛОБОДИВМЕ ОД ГРУЈО, СРБИТЕ ЌЕ СЕ ПОМАЧАТ МАЛЦЕ СО НИВНОТО ЃУБРЕ ПОПУЛИСТИЧКО ПРЕВАРАНТСКО

Објавено на 28.06.2018 во 13:05:14 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија