(ВИДЕО) Како беше планирано и извршено најголемото масовно пукање во Америка, со над 60 убиени и 700 ранети!

Објавено на 28.06.2018 во 18:03:18 часот | Црна Хроника

 

 

* реклами:

 

 

Црна Хроника

Македонија