ВАКВА НАСЛОВНА НИКОЈ ВЕСНИК НЕ ПОСАКУВА - АМЕРИКАНСКИОТ ВЕСНИК КАПИТАЛ НА НАСЛОВНА ОБЈАВИ ЗА УБИСТВОТО НА СВОИТЕ 5 КОЛЕГИ ОТКАКО НАПАЃАЧ ВЛЕТА ВО РЕДАКЦИЈА ВЧЕРА И НАПРАВИ МАСАКАР!

Објавено на 29.06.2018 во 12:31:35 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија