(ВИДЕО) АМЕРИКА ВО ШОК: Комичар успеал да го добие Трамп на телефон во претседателскиот авион лажно преставувајќи се како американски сенатор, разговорот објавен на интернет

Објавено на 29.06.2018 во 23:41:23 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија