(ВИДЕО) КОЈА Е ТАЈНАТА НА УСПЕХОТ НА ШВЕДСКА, НОРВЕШКА И ФИНСКА?

Објавено на 30.06.2018 во 19:24:20 часот | Свет

Во кратки црти две работи - ги избегнале сите војни, и имаат огромно природно богатство, како риба, дрво, руда, нафта, гас, туризам, хидро електрани но сепак помогнало и тоа што се вредни и многу склони кон ред и поредок.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија