ПРАШАЊЕ ДО ВМРОНИТЕ: МОЖЕШЕ ЛИ ЕРДОГАН ДА СРУШИ РУСКИ ВОЕН АВИОН АКО НЕ БЕШЕ ТУРЦИЈА ЧЛЕНКА НА НАТО, И ОБРАТНО ЌЕ ЈА ПОДЕЛЕШЕ ЛИ РУСИЈА УКРАИНА НА ТРИ ДЕЛА АКО УКРАИНА БЕШЕ ЧЛЕНКА НА НАТО?!

Објавено на 03.07.2018 во 14:54:09 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија